De berichtenbox

Onlangs waren wij (online) bij de intermediairdagen van de Belastingdienst. Daar kregen wij de vraag of wij onze klanten nog eens op het bestaan en het nut van de berichtenbox wilde wijzen. Dus hierbij…

De berichtenbox van de Belastingdienst valt onder de eigen MijnOverheid toegang en biedt allerlei voordelen.
Op de site https://mijn.overheid.nl/ staat daarover:
“Via MijnOverheid heeft u toegang tot uw post en persoonlijke gegevens van steeds meer overheidsorganisaties. U kunt via MijnOverheid bijvoorbeeld controleren hoe u bij de gemeente geregistreerd staat of de status van uw omgevingsvergunning volgen. Ook ontvangt u hier post van organisaties zoals de Belastingdienst, Kadaster, RDW, SVB, UWV en uw gemeente. U logt veilig en gemakkelijk in met uw DigiD.”

Aanmelden kan ook bij de genoemde site.

(21-12-16)

Onze diensten