De IB en Vpb aangifte 2018

De Belastingdienst heeft deze week brieven verzonden over de aangiften Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting over 2018.

Daarin staan verschillende data genoemd en het leek ons goed om hierbij weer even duidelijk te maken wat dat voor u betekent.

 

Van belang is dat wij voor iedereen uitstel aanvragen. Als (bij de Belastingdienst genoteerde) belastingconsulent geeft dat ons de tijd om tot begin 2020 om alle aangiftes 2018 af te ronden. Dat uitstel gaat dus verder dan het uitstel wat belastingplichtigen zelf kunnen aanvragen.

Dat we dat voor iedereen aanvragen is vooral uit praktisch oogpunt. Anders moeten we per klant gaan kijken wat er wel niet kan en bestaat het gevaar dat wij voor klanten geen uitstel aangevraagd hadden terwijl het toch nodig was (door onvoorziene gebeurtenissen).

In de werkelijke planning houden wij uiteraard rekening met de wensen van onze klanten hierin. Dus als u daar uitdrukkelijk wensen over heeft: laat het ons weten.

 

Onze diensten